Dit is wie wij zijn.

Consistente kwaliteit

Meer
Capaciteit

Snelle
Ontwikkeltijd

Wie is Mr. Webdesign?

”Sinds 2017 maken wij WordPress websites op freelance basis, voor zowel particulieren als voor digitale bureaus. Na tientallen projecten met succes te hebben afgerond, werd ons één ding duidelijk: digitale bureaus stuiten vrijwel allemaal op hetzelfde probleem, gebrek aan capaciteit! 

Digitale bureaus willen, om verschillende redenen, erg graag groeien met hun bedrijf. Vaak is dit een grote uitdaging, door het gebrek aan vaardigheden, kennis en capaciteit. Als bureau wil je graag zoveel mogelijk projecten afronden, allemaal op tijd én ook nog allemaal met een hoge kwaliteit, zonder dat zij hun team met vaste medewerkers moeten uitbreiden.


Wij zijn vervolgens begonnen het met bouwen van websites voor digitale bureaus met één WordPress ontwikkelaar. Binnen anderhalf jaar zijn we gegroeid naar een team van tien WordPress ontwikkelaars. Terwijl het team groeide, is Mr. Webdesign constant bezig geweest om de processen te standaardiseren zodat consistentie in kwaliteit en snelheid gewaarborgd kan worden.”

In het kort

Hoe wij je kunnen helpen.

 Digitale bureaus hoeven de websites die ze voor klanten ontwerpen niet zelf te ontwikkelen. Dit doen wij voor jou, zodat jij je kan focussen op de groei van je bedrijf. 

WordPress
website ontwikkeling

We zijn jouw partner in WordPress website ontwikkeling. Geen gedoe meer met het vinden van de juiste freelancers, maar direct winstgevend zijn met het laten ontwikkelen van websites.

Volledig
white label

Alles wat wij doen, doen we uit naam van jouw bureau. Voor het begin van onze samenwerking zorgen wij ervoor dat we een geheimhoudingsverklaring ondertekenen.

Ook geschikt voor resellers

Onze diensten zijn ook geschikt voor resellers. Wil jij je vooral bezighouden met het verkopen van website ontwikkeling? Ook dan werken we graag met je samen. 

Het white label proces is simpel en efficiënt

On-demand white label website ontwikkeling houdt in dat jij ons inschakelt op het moment dat jij ons nodig hebt: wij de website ontwikkeling en jij de credits! Dit zorgt ervoor dat jij als digitaal bureau de flexibiliteit krijgt die je nodig hebt om te groeien.

Briefing

Hoe beter we communiceren, des te beter zal de samenwerking zijn. Daarom staat vanaf het eerste contact een goede communicatie bij ons centraal. Wij hebben hiervoor speciaal een briefing template ontwikkeld.

Direct feedback

Volg samen met je klant de ontwikkeling van de website eenvoudig op de voet. Wij delen aan het begin van elk project een link die je de mogelijkheid geeft om direct feedback te geven op de website.

Oplevering

Groot feest! Het opgeleverd krijgen van een website is voor veel ondernemers een feestje en het startsein om te knallen met hun onderneming. Wij staan in deze periode ook klaar om jou en je klant te ondersteunen.

Speciaal voor bureaus die willen groeien.

Als partner kies je zelf wanneer en hoe vaak je ons nodig hebt. Dit kan door ons in te huren per project of door gebruik te maken van ons strippenkaart systeem, zo heb je als bureau alle flexibiliteit die je nodig hebt om te groeien. 

Veel bureaus kiezen er daarom ook voor om vaker dan één keer met ons samen te werken. Al meer dan 12 partners vertrouwen op onze kennis, ervaring en expertise.

Ilias Sakali

Founder & Projectmanager

Zullen we even kennismaken?

Ben je op zoek naar meer capaciteit op korte termijn? En ben je benieuwd of wij je kunnen helpen bij het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en betaalbare websites?

Laten we dan een bakkie doen!

Heb je liever dat we contact met jou opnemen, vul dan het contactformulier in.