Digital impact that makes your agency go bananas

Voordeelkozijnen Almere

Voor een van onze partners, die gespecialiseerd zijn in het realiseren van organische groei voor kleine ondernemers, hebben wij een Adobe XD design omgezet in een gebruiksvriendelijke WordPress website. 

van Adobe XD naar WordPress

Van Adobe XD naar WordPress

Ontwikkeltijd: 1 week

Jouw-Vacatures

Jouw-vacatures is de Nederlands vriendelijkste vacatureplatform. Persoonlijke aandacht in combinatie met de korte lijnen maakt Jouw-Vacatures anders dan alle andere platformen. We hebben voor dit project een bestaand thema om mogen zetten tot een volledig op maat gemaakte WordPress site. Bovendien is er voor de eindklant een volledig op maat gemaakte recruitment dashboard ontwikkeld. 

Custom WordPress development

Ontwikkeltijd: 6 weken

Quantify

‘Data is goud waard.’ Quantify helpt ondernemers bij het inzichtelijk krijgen van bedrijfskritische data, zodat er betere beslissingen genomen kunnen worden. De partner die hiervoor ons heeft ingeschakeld is een branding agency met een duidelijke focus op storytelling. We hebben hen geholpen door een website te ontwikkelen met een frisse uitstraling.

Custom WordPress development

Ontwikkeltijd: 1 week

Inbetween Models

‘All sizes matter’ 

Inbetween Models maakt zich hard voor een verandering in de mode wereld. Dit vooruitstrevende modellenbureau werkt alleen samen met modellen die bij andere bureaus buiten de boot vallen doordat ze ‘te dun’ of ‘te dik’ zouden zijn. Wij hebben onze partner geholpen met het omzetten van een Sketch design naar een WordPress website. 

Van Sketch naar WordPress

Van Sketch naar WordPress

Ontwikkeltijd: 1 week

Partners aan het woord

Eindklant blij, jij blij, wij blij. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij jouw klanten de beste klantervaring kan bieden. 

De samenwerking was super fijn. Het proces verliep erg soepel en de website was snel klaar en heeft een professionele uitstraling. Ik kan Mr. Webdesign aan iedereen aanraden die een (nieuwe) website wilt!

T. Pijl

Professioneel, snel, vriendelijk en zorgvuldig. Bij Mr. Webdesign heb ik echt het gevoel dat er naar mijn wensen geluisterd wordt, ook staan ze open voor eventuele verbeterpunten en zijn ze voor mijn gevoel 24/7 bereikbaar. Bedankt!
 
 

H. Douglas

Great value, helped me out!

C. Schunselaar

Ilias Sakali

Founder & Projectmanager

Super eenvoudig inzicht in onze tarieven

Ben je benieuwd naar wat een professionele en gebruiksvriendelijke WordPress website moet kosten? Vul het formulier in en laat ons met een URL weten welke website je voor het laatst hebt ontwikkeld. Binnen één werkdag ontvang je van ons een voorbeeldofferte.