Van Photoshop naar WordPress

Een photoshop design omzetten naar een gebruiksvriendelijke WordPress website is al gerealiseerd in 2 weken. We werken al met meer dan 12 bureaus samen door designs van Photoshop naar WordPress om te zetten.
van Photoshop naar WordPress
Van Photoshop naar
WordPress website
In 2 weken
Website ontwikkeling op aanvraag
Biedt je flexibiliteit

Het van 'Photoshop naar WordPress' proces is simpel en efficiënt​

On-demand white label website ontwikkeling houdt in dat jij ons inschakelt op het moment dat jij ons nodig hebt: wij de website ontwikkeling en jij de credits! Dit zorgt ervoor dat jij als digitaal bureau de flexibiliteit krijgt die je nodig hebt om te groeien.

Briefing

Met een uitgebreide briefing zorgen we ervoor dat jij en jouw klanten niets vergeten bij het bepalen van de scope. Wil je liever dat wij de briefing afhandelen? Ook dat is mogelijk.

Schatting

Van te voren bepalen we het maximaal aantal uur dat we nodig zullen hebben om het project te voltooien. Zo weet iedereen vooraf waar die aan toe is. ​

Ontwikkeling

Tijdens het bouwen van de website kan je constant de ontwikkelingen in de gaten houden. We gebruiken een tool waarbij je live-feedback kan geven op de website.

Oplevering

Samen met jou en jouw klanten bepalen we wanneer het een goed moment is om de website te lanceren. Ook in deze fase en nog maanden erna staan we graag voor je klaar. ​

dots.png

Maatwerk WordPress websites

De impact van een unieke website, welke gericht is op conversie, kan voor elk bedrijf gigantisch zijn. Wij maken graag impact voor jouw klanten en daarom zijn alle websites die wij ontwikkelen volledig op maat gemaakt.

Om de content van deze unieke websites volledig te kunnen beheren, maken we gebruik van plugins als ‘Advanced Custom Fields’ en ‘Custom Post Types’. 

We bieden de flexibiliteit die je nodig hebt om te groeien

Uitblinkers in snelheid en service

Van Photoshop naar WordPress 'on-demand'

Drukke periode en heb je te veel werk voor de capaciteit die je beschikbaar hebt? Lucky you! Schakel onze developers in op het moment dat jij ze nodig hebt.

Simplicity is key

Vanaf het eerste moment dat je met ons samenwerkt krijg je direct toegang tot je eigen partnerportaal. Houdt taken bij, vraag wijzigingen en opdrachten aan en geef live feedback tijdens projecten.

Gemiddelde ontwikkeltijd van twee weken

Na meer dan 300 websites ontwikkeld te hebben, kunnen we met zekerheid zeggen dat het gemiddeld gezien niet langer duurt dan twee weken voordat het project wordt opgeleverd.

dots.png

Het laten uitbesteden van WordPress website ontwikkeling maken wij eenvoudig voor bureaus.

Het ontwikkelen van honderden WordPress websites per jaar vereist meer dan alleen deskundige en ervaren WordPress ontwikkelaars.

Projectmanagement

Elk bureau werkt samen met zijn eigen persoonlijke project manager. Dit is je eerste aanspreekpunt voor al je vragen.

Levenslang support

We hebben een onvoorwaardelijke vertrouwen in onze mensen. Levenslang support is hoe wij dat laten zien.

Partnerschap

Het begint met één project. Binnen de kortste keren zijn we partners en werken we maandelijks samen aan toffe projecten voor jouw klanten.

dots.png
Programmer coding on computer.

Betrouwbaarheid zit in ons DNA

Samen werken aan een duurzame relatie

Een goede samenwerking is gebaseerd op vertrouwen, transparantie en goede communicatie. Samen werken we aan een duurzame relatie waarbij een gezonde win-win situatie voorop staat.

Gebruiksvriendelijkheid als prioriteit

Ons white label proces, alle communicatie en de ontwikkeling van de websites zijn ingericht om de ultieme gebruiksvriendelijkheid te garanderen.

Geheimhoudingsverklaring

Voor elke samenwerking zorgen we ervoor dat we een geheimhoudingsverklaring ondertekenen. Daarmee zweren we plechtig dat jij altijd de credits krijgt voor het werk dat wij voor jouw klanten verrichten.

De mogelijkheden

On-demand white label website ontwikkeling houdt in dat jij ons inschakelt op het moment dat jij ons nodig hebt: wij de website ontwikkeling en jij de credits! Wil je de mogelijkheden verder ontdekken? Plan dan een kennismakingsgesprek in met één van onze project managers. 

Projectbasis

Gebaseerd op aantal uur

Project met een duidelijk omschreven briefing, budget en tijdlijn. Vraag een offerte aan door een design op te sturen of door onze briefing in te vullen. 

Strippenkaart

Vanaf €35,- per uur

Aan te raden als je meerdere projecten door ons wilt laten uitvoeren. We delen van te voren een tijdsregistratie document met je. Zo weet je altijd hoeveel uur je nog over hebt. 

Ilias Sakali

Founder & Projectmanager

Benieuwd naar onze tarieven?

Ben je op zoek naar meer capaciteit op korte termijn? En ben je benieuwd of wij je kunnen helpen bij het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en betaalbare websites?

Laten we dan een bakkie doen!

Wil je eerst inzicht in onze tarieven? Vul dan het contactformulier in.