Voor Stichtingen

WordPress Websites voor stichtingen
Wij begrijpen maar al te goed dat een website een belangrijke rol speelt in het succes van een stichting. Het team van Mr. Webdesign helpt stichtingen met een focus op sociale impact, op dagelijkse basis bij het bouwen van gebruiksvriendelijke WordPress websites.

Waarom websites Voor Stichtingen

Een WordPress website als middel voor sociale impact

Een verouderde of ontbrekende website kan een serieuze belemmering zijn voor stichtingen. Een website is immers meer dan alleen het online visitekaartje van een organisatie en biedt de mogelijkheid om jouw missie, visie, projecten en prestaties te tonen aan een breed publiek. Het is belangrijk dat de website representatief is voor de stichting en aansluit bij de waarden en doelstellingen die worden nagestreefd.

Het ontwerpen en ontwikkelen van een nieuwe website kan echter een overweldigende taak zijn, vooral als je niet over de benodigde kennis en expertise beschikt. Het is daarom belangrijk om een partner te vinden die je kan helpen bij het ontwerpen en ontwikkelen van een nieuwe website die aan alle eisen voldoet.

Oplossing op maat voor stichtingen

Bij Mr. Webdesign bieden wij een oplossing op maat voor stichtingen die een nieuwe website nodig hebben. Onze specialisten werken nauw samen om een website te creëren die aansluit bij al jouw wensen en doelstellingen. Wij begrijpen dat elke stichting uniek is en daarom bieden wij een persoonlijke aanpak die past bij jouw specifieke behoeften.

Onderhoudspakket

Wij bieden niet alleen professionele ontwerp- en ontwikkelingsdiensten, maar ook een uitgebreid onderhoudspakket om ervoor te zorgen dat de website up-to-date blijft en goed blijft presteren. Dit omvat onder andere beveiligingsupdates, back-ups, content updates en technische ondersteuning.

Advies

Als jouw stichting geen ervaring heeft met het opzetten van een website, dan kunnen wij ook helpen bij het kiezen van een domeinnaam, hosting en het aanvragen van een SSL-certificaat om ervoor te zorgen dat de website veilig en betrouwbaar is.

Een persoonlijke aanpak voor de best mogelijke service

Bij Mr. Webdesign geloven we in een persoonlijke aanpak om onze klanten de best mogelijke sevice te bieden. Als het gaat om het ontwerpen en ontwikkelen van een WordPress website voor stichtingen, begrijpen we dat dit een grote investering kan zijn. Daarom werken we nauw samen met om ervoor te zorgen dat de website niet alleen voldoet aan jouw behoeften, maar ook past bij het budget.

Uitgebreid intake gesprek

Onze aanpak begint met een uitgebreid intakegesprek waarin we de doelen en wensen bespreken. We willen weten wat de stichting uniek maakt en hoe we dit kunnen vertalen naar een website. Hierbij houden we rekening met zowel de inhoudelijke als de visuele aspecten van een website.

Het website ontwerp

Vervolgens gaan onze specialisten aan de slag met het ontwerpen van een uniek websiteontwerp dat past bij de stichting. We houden hierbij rekening met uw branding en huisstijl, zodat de website consistent is met alle andere marketinguitingen. Als je akkoord gaat met het ontwerp, gaan we verder met de ontwikkeling van de WordPress website.

Ontwikkelingsfase

Tijdens de ontwikkelingsfase zorgen we ervoor dat de website voldoet aan de laatste webstandaarden en we implementeren de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat de website snel en veilig is. We integreren ook de benodigde functionaliteiten, zoals contactformulieren, donatieknoppen en social media koppelingen.

Up-to-date houden van de website

Als de WordPress website is ontwikkeld en geoptimaliseerd, is het belangrijk om deze regelmatig te onderhouden en te updaten. Dit is waar ons onderhoudspakket van pas komt. We bieden beveiligingsupdates, back-ups, content updates en technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat de website veilig en up-to-date blijft.

Een persoonlijke aanpak in combinatie met uitgebreide ondersteuning voor meer impact

Bij Mr. Webdesign is het onze missie om ervoor te zorgen dat uw stichting de online aanwezigheid heeft die het verdient. We bieden niet alleen een professionele WordPress website, maar ook een persoonlijke aanpak en uitgebreide ondersteuning om ervoor te zorgen dat de website blijft presteren.

Een professionele WordPress website voor meer sociaal impact

Mr. Webdesign begrijpt dat het hebben van een professionele en effectieve website van essentieel belang is voor stichtingen. Het is meer dan enkel het visitekaartje van de organisatie en de eerste indruk die je achterlaat bij potentiële donateurs, vrijwilligers en andere belanghebbenden. Daarom bieden wij een complete WordPress website oplossing die is afgestemd op de specifieke behoeften van de stichting.

Een uniek website-ontwerp

Onze oplossing begint met een uniek website-ontwerp dat past bij de stichting en doelstellingen. We nemen de branding en huisstijl als uitgangspunt en ontwikkelen een website die past bij de missie en visie. Vervolgens implementeren we alle benodigde functionaliteiten, zoals contactformulieren, donatie-knoppen en social media koppelingen, zodat de stichting online goed vindbaar is.

Meer dan alleen website ontwikkeling

Naast het ontwerpen en ontwikkelen van de WordPress website, bieden we ook uitgebreid onderhoud aan om ervoor te zorgen dat de website veilig en up-to-date blijft. We bieden regelmatige back-ups, beveiligingsupdates, content updates en technische ondersteuning, zodat je geen zorgen hoeft te maken over de technische aspecten van de website.

Online succes staat gelijk aan meer sociaal impact

Bij Mr. Webdesign willen we dat jouw stichting online succesvol is. Daarom bieden we niet alleen een complete WordPress website oplossing, maar ook een persoonlijke aanpak en uitgebreide ondersteuning. Onze oplossing stelt je in staat om zich te concentreren op de belangrijkste doelstellingen en jouw impact te vergroten. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze oplossing en hoe wij je kunnen helpen jouw online aanwezigheid te verbeteren.

Projecten

Stichtingen

Scholen

Stichtingen

Semi-overheid

Stichtingen

Design
Een goede functionele website gaat niet over of iets mooi is of niet, maar of het werkt voor je doelgroep
Ilias Sakali
Eigenaar