Voor Goede doelen

Impactvolle websites voor goede doelen
Een nieuwe WordPress website voor jouw goede doel, ontworpen en ontwikkeld door een van onze web design superhelden.Wij geloven dat het hebben van een professionele en effectieve website van essentieel belang is voor goede doelen. Daarom bieden wij een complete WordPress website oplossing die is afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Waarom websites Voor Goede doelen

Een professionele website voor jouw goede doel

Een goede website is een essentieel onderdeel van jouw online aanwezigheid als goede doel. Het kan helpen om jouw missie en visie duidelijk te communiceren naar potentiële donateurs en vrijwilligers, en hen te motiveren om zich bij organisatie aan te sluiten. Bovendien kan een website het bereik vergroten en de organisatie helpen om meer bekendheid te krijgen.

Maar het ontwerpen en ontwikkelen van een goede website kan een uitdagend proces zijn. Je wilt er zeker van zijn dat de website niet alleen mooi en functioneel is, maar ook de merkidentiteit weergeeft en aanspreekt bij jouw doelgroep. Daarnaast is het belangrijk dat de website gebruiksvriendelijk is en de juiste informatie bevat, zodat bezoekers de informatie kunnen vinden die ze zoeken.

Een WordPress website voor elk budget

Bij Mr. Webdesign begrijpen we dat het ontwerpen en ontwikkelen van een website een grote investering kan zijn voor goede doelen. Daarom bieden wij een persoonlijke aanpak waarbij we samen kijken naar de wensen, doelen en het budget. Op basis hiervan ontwerpen en ontwikkelen wij een WordPress website die past bij de organisatie en doelstellingen.

Onze aanpak omvat niet alleen het ontwerp en de ontwikkeling van de website, maar ook het implementeren van alle benodigde functionaliteiten en het onderhoud van de website. Dit alles om ervoor te zorgen dat de website bijdraagt aan het behalen van jouw doelstellingen en het vergroten van de impact.

Een aanpak met het doel optimaal impact te realiseren

Onze aanpak begint met een uitgebreid gesprek waarbij we de organisatie en doelen leren kennen. We willen graag begrijpen wat de organisatie doet, waarom de organisatie dit doet en welke impact het wilt hebben. Dit helpt ons om een website te ontwerpen die niet alleen mooi en functioneel is, maar die ook de juiste boodschap uitdraagt en de doelgroep aanspreekt.

Het budget

Naast het begrijpen van de doelen en doelgroep, kijken we ook naar het budget. We begrijpen dat he waarschijnlijk beperkte middelen heeft en we willen er zeker van zijn dat we een oplossing bieden die past bij de financiële situatie. We zullen daarom met je samenwerken om de juiste balans te vinden tussen de wensen en het budget.

WordPress als laagdrempelig en eenvoudig schaalbaar platform

Nadat we de doelen, doelgroep en budget hebben begrepen, beginnen we met het ontwerpen van de website. We maken gebruik van WordPress, het meest gebruikte CMS ter wereld, omdat het een flexibel en schaalbaar platform is dat gemakkelijk kan worden aangepast aan specifieke behoeften. We zorgen ervoor dat de website niet alleen mooi is, maar ook gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te navigeren, zodat bezoekers snel vinden wat ze zoeken.

Donaties en fondsenwerving

We begrijpen ook dat goede doelen vaak afhankelijk zijn van donaties en fondsenwerving. Daarom zorgen we ervoor dat de website ook de benodigde functionaliteiten bevat om donaties te ontvangen en evenementen te organiseren. Dit kan de fondsenwerving en impact vergroten.

De oplevering

Onze aanpak omvat ook een uitgebreide training zodat je in staat bent om de website zelf te beheren en bij te werken. Hierdoor kan je gemakkelijk nieuwe inhoud toevoegen, zoals nieuwsberichten, blogposts en evenementen, zonder dat je ons daarvoor nodig hebt.

Een WordPress website dat aansluit op jouw doelen

Bij Mr. Webdesign vinden we het belangrijk dat jouw goede doel een website heeft die aansluit bij de missie en visie en dat je volledig achter het ontwerp en de functionaliteiten staat. Wij werken daarom nauw samen gedurende het hele proces, van het eerste ontwerp tot aan de livegang van de website.

Meer dan alleen een mooi ontwerp

Onze WordPress website oplossing biedt jouw goede doel niet alleen een professioneel en gebruiksvriendelijk ontwerp, maar ook alle functionaliteiten die de organisatie nodig heeft. Denk hierbij aan een donatieknop, een agenda, social media integratie en eventuele mogelijkheden voor online verkoop. Uiteraard zorgen we er ook voor dat de website volledig responsive is, zodat deze op alle apparaten goed te bekijken is.

Continu up-to-date

Bij Mr. Webdesign begrijpen we dat de wereld van websites en online marketing voortdurend verandert. Daarom zorgen wij er ook voor dat de website up-to-date blijft en voldoet aan de nieuwste ontwikkelingen en eisen. We bieden niet alleen website onderhoud, maar ook regelmatige updates en back-ups om de veiligheid en prestaties van de website te garanderen.Wij geloven dat een website niet alleen een online visitekaartje is, maar ook een krachtig middel om doelen te bereiken en de impact te vergroten.

Verzekerd van een professionele website gereed voor het maken van impact

Met de WordPress website dienstverlening van Mr. Webdesign ben je verzekerd van een professionele, gebruiksvriendelijke en goed vindbare website die volledig aansluit bij jouw goede doel en doelstellingen. Je kan jezelf volledig richten op het bereiken van de doelen, terwijl wij voor de rest zorgen.

Projecten

Stichtingen

Scholen

Stichtingen

Semi-overheid

Stichtingen

Design
Een goede functionele website gaat niet over of iets mooi is of niet, maar of het werkt voor je doelgroep
Ilias Sakali
Eigenaar