Veelgestelde vragen

Heb je vragen over onze dienstverlening of ben je gewoon benieuwd of wij bij je bureau passen? Bekijk dan de antwoorden op de veelgestelde vragen van andere bureaus. 

Algemeen

Een website opleveren aan je klanten zonder ook maar één regel code schrijven, maar toch alle credits krijgen. Dat is white label WordPress development van Mr. Webdesign. Je klant heeft het gevoel dat jij al het werk hebt gedaan, maar in feite heb je een sterk bedrijf achter je die al het zware werk voor je doet. 

Wij werken met alle bureaus die het doel hebben om digitale oplossingen te realiseren voor hun klanten. Dit kunnen online marketing bureaus zijn, maar ook communicatiebureaus of andere website ontwikkeling-bureaus. We helpen bovendien ook regelmatig ZZP’ers bij het oppakken van complexe projecten voor hun klanten. 

Wij werken van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00. Heb je een spoedje? Mail dan naar [email protected] en we zullen je spoedgeval zo snel mogelijk oplossen. 

Het begint allemaal bij een kennismaking met je projectmanager. Gedurende de kennismaking kunnen we bepalen of wij een goede match zijn voor jouw agency. Plan je kennismakingsgesprek hier. 

Voorwaarden

Discretie en betrouwbaarheid zijn essentiële onderdelen van onze dienstverlening. Wij zorgen ervoor dat op geen enkele manier jouw klant weet dat wij de websites ontwikkelen. Om deze beloftes extra kracht bij te kunnen zetten, tekenen we voor de start van elk project een geheimhoudingsverklaring. 

Wanneer je kiest voor het aanschaffen van een strippenkaart, wordt er een factuur verstuurd waarop de kosten voor de strippenkaart opstaan. Je kan pas gebruik maken van de uren vanaf het moment dat de factuur volledig is voldaan.

Wanneer ervoor kiest om ons in te huren op projectbasis, zullen we in eerste instantie een factuur versturen waarbij wij om 50% aanbetaling vragen. Vanaf het moment dat deze factuur is voldaan, beginnen we direct met het ontwikkelen van de website. De overige 50% wordt gefactureerd vanaf het moment dat jij en jouw klant volledig tevreden zijn.

Betalingen geschiedt altijd via bankoverschrijvingen. Alle facturen dienen binnen 14 dagen te worden betaald. 

Bij zowel de strippenkaart als het inhuren per project, zitten daar project management, een persoonlijke account manager en de WordPress ontwikkelaar inbegrepen. Ook ben je verzekerd van Life-time support, wanneer het gaat om bugs in de code. 

We bouwen alle websites in WordPress. Voor elke uitdaging hebben we een passende oplossing. Je kan bij ons dus terecht voor alle websites die ontwikkelt dienen te worden in WordPress. Dit geldt ook voor websites gekoppeld moeten worden aan externe systemen.

Proces

Wij zorgen ervoor dat de website op de juiste manier gemigreerd wordt naar de hosting van de klant of van jouw digitale bureau. We kunnen bovendien ook ondersteuning bieden bij het installeren van Google Analytics en het aanmelden bij de Google search console. 

Je communiceert ten alle tijden met je projectmanager. Om het proces zo gestroomlijnd mogelijk te houden worden alle wensen en behoeften besproken met de projectmanager. Op deze manier kunnen onze ontwikkelaars zich puur en alleen focussen op het ontwikkelingswerk. 

De looptijd van een project is sterk afhankelijk van de grootte van een website. Een middelgrote website met 10 á 15 pagina’s kan al in 10 werkdagen opgeleverd worden. 

Wij kunnen vrijwel alle design bestanden omzetten naar een WordPress website. De meest voorkomende zijn Sketch bestanden, Photoshop bestanden en Adobe XD bestanden. 

Diensten

Nee, wij hebben er bewust voor gekozen om ons enkel te focussen op WordPress ontwikkeling. Door deze focus kunnen wij digitale bureaus de beste ervaring en kwaliteit bieden. 

Wil je jouw support & onderhoud van websites ook uitbesteden? Dit is bij ons ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden in het kennismakingsgesprek met je projectmanager. 

We bieden life-time support aan na het opleveren van alle white label websites. Heb je een bug ontdekt? Bel ons dan op 085 – 0043397 of mail ons op [email protected].

Ilias Sakali

Founder & Projectmanager

Toch nog een vraag?

Gebruik onze chatbot om in contact te komen met één van onze project managers of plan een kennismakingsgesprek in.