Over ons

Sociale impact realiseren met één website tegelijkertijd. Ons doel is om met onze superkrachten een positieve invloed te hebben op de samenleving en impact te creëren in het dagelijks leven van ons en anderen.

Missie & Visie

Mr. Webdesign staat voor het realiseren van positieve en sociale impact.

Onze creatieve superhelden vliegen dagelijks uit hun bed om de wereld een betere plek te maken. Bij Mr. Webdesign gebruiken wij onze superkrachten om impact en verandering te stimuleren, door middel van het toegankelijk maken van digitalisering en technologie. 

Het bouwen van unieke websites zien wij simpelweg als een middel om meer positieve impact te realiseren. De websites die wij ontwikkelen vergroot de sociale impact van organisaties en stimuleren een positieve verandering in de maatschappij.

Het toegankeliijk maken van digitalisering

Wij begrijpen maar al te goed dat digitalisering en technologie voor veel publieke organisaties soms een ongrijpbaar iets lijkt. Mr. Webdesign maakt digitalisering en het inzetten van technologie voor je organisatie laagdrempelig en toegankelijk. 

Onze superhelden zijn elke dag vastberaden om websites en platformen te ontwikkelen die zowel visueel aantrekkelijk als gebruiksvriendelijk en toegankelijk zijn. 

Maak kennis met
Mr. Webdesign

Mr. Webdesign bestaat uit een team van creatieve superhelden waarbij de volgende kenmerken en waardes centraal staan:

Met deze waardes werken wij dagelijks aan een betere wereld voor jou, onszelf en iedereen om ons heen. Wij krijgen dan ook energie van het werken met organisaties die dezelfde kenmerken en waardes omarmen. 

Our team

Christian

Front-End Developer

Ilias

Founder

Kurt

Project Manager

Raymond

Project Manager

Jon

Back-end Developer

Diane

Front-end Developer

Patrecio

Backend Developer