Expert review

Een expert review voor een impactvolle website
Een website is van essentieel belang om jouw doelgroep te bereiken en jouw boodschap op een duidelijke manier over te brengen. Maar wat als de website niet de impact heeft die je voor ogen had? Wat als de website niet voldoet aan de verwachtingen van de doelgroep? Bij Mr. Webdesign helpen wij je graag bij het oplossen van deze uitdagingen.

Waarom Expert review

Een gebruiksvriendelijke website voor maatschappelijke organisaties

Een goed functionerende en gebruiksvriendelijke website is van groot belang voor maatschappelijke organisaties. Het is namelijk dé manier om jouw doelgroep te bereiken en jouw boodschap over te brengen. Daarbij is de gebruikerservaring van de website een cruciaal onderdeel. Wanneer bezoekers moeite hebben om de juiste informatie te vinden of wanneer het niet duidelijk is hoe ze bijvoorbeeld een aanvraag kunnen indienen, kan dit leiden tot frustratie en het snel afhaken van bezoekers.

Een expert review van onze creatieve en ervaren webdesign superhelden kan je helpen om inzicht te krijgen in wat er beter kan en om concrete aanbevelingen te ontvangen.

Een heldere aanpak van onze superhelden

Onze ervaren webdesigners en -ontwikkelaars gebruiken hun expertise om jouw website te beoordelen op punten zoals gebruikerservaring, toegankelijkheid, veiligheid en SEO. We bekijken jouw website vanuit het perspectief van de bezoeker en beoordelen deze op basis van gebruiksvriendelijkheid, navigatie, lay-out en inhoud. We gebruiken ook geavanceerde tools en technieken om de prestaties van jouw website te beoordelen, zoals snelheidstests en responsiviteit op verschillende apparaten.

Concrete oplossingen binnen handbereik

Het rapport dat u ontvangt als onderdeel van onze Expert Review-service biedt u een gedetailleerd overzicht van de sterke en zwakke punten van uw website. Onze experts beoordelen uw website op verschillende aspecten van webdesign en -ontwikkeling, waaronder de gebruiksvriendelijkheid, de navigatie, de laadtijd, de toegankelijkheid en de algehele uitstraling. Op basis van deze beoordeling krijgt u concrete suggesties voor verbetering, inclusief tips en aanbevelingen om uw website beter af te stemmen op de wensen van uw doelgroep.

Het expert review rapport

Het rapport is op maat gemaakt voor uw organisatie en bevat een overzichtelijke samenvatting van de bevindingen, gevolgd door gedetailleerde analyses en aanbevelingen. Hierdoor heeft u een helder beeld van wat er goed gaat op uw website en waar verbeterpunten liggen. Bovendien is het rapport gemakkelijk te delen met andere belanghebbenden binnen uw organisatie, zodat iedereen op de hoogte is van de bevindingen en aanbevelingen.

Direct aan de slag

Met ons rapport kunt u direct aan de slag met het verbeteren van uw website. Onze aanbevelingen zijn praktisch en haalbaar, zodat u snel resultaat kunt boeken. En als u toch nog vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met onze experts voor verdere ondersteuning.

Projecten

Stichtingen

Scholen

Stichtingen

Semi-overheid

Stichtingen

Design
Een goede functionele website gaat niet over of iets mooi is of niet, maar of het werkt voor je doelgroep
Ilias Sakali
Eigenaar