Veelgestelde vragen

Heb je vragen over onze diensten of ben je gewoon benieuwd of wij bij jouw bureau passen? Bekijk hieronder de antwoorden op de veelgestelde vragen van andere bureaus.

SCROLL

Algemeen

Het leveren van websites aan jouw klanten zonder ook maar zelf een regel code te schrijven en toch alle credits krijgen voor het opgeleverde project. Dat is white label WordPress website ontwikkeling van Mr. Webdesign. Je klant heeft het gevoel dat je al het werk hebt gedaan, maar in feite heb je een sterk bedrijf achter je dat al het zware werk voor je doet.

Wij werken samen met alle bureaus die als doel hebben om digitale oplossingen voor hun klanten te realiseren. Dit kunnen online marketingbureaus zijn, maar ook PR bureaus of andere website ontwikkelbureaus. Ook helpen wij regelmatig freelancers om complexe projecten voor hun opdrachtgevers aan te pakken.

Wij werken van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur. Heb je wat meer haast? Stuur een e-mail naar [email protected] en we lossen jouw probleem zo snel mogelijk op.

Het begint allemaal met een kennismaking met uw projectmanager. Tijdens de kennismaking kunnen we bepalen of we bij jouw bureau passen.

Proces

Wij zorgen ervoor dat de website goed wordt gemigreerd naar de server van de klant of van jouw agency. We kunnen ook ondersteuning bieden bij het installeren van Google Analytics en het implementeren van de Google Search Console.

Je communiceert te allen tijde met jouw persoonlijke projectmanager. Om het proces zo gestroomlijnd mogelijk te houden, worden alle wensen en behoeften besproken met de projectmanager. Zo kunnen onze developers zich puur en alleen focussen op het ontwikkelwerk.

De duur van een project is sterk afhankelijk van de grootte van een website. Een middelgrote website met 10 tot 15 pagina’s kan binnen 10 werkdagen worden opgeleverd.

We kunnen bijna alle ontwerpbestanden omzetten naar een WordPress website. De meest voorkomende zijn Figma-bestanden en Adobe XD-bestanden.

Voorwaarden

Discretie en betrouwbaarheid zijn essentiële onderdelen van onze dienstverlening. Wij zorgen ervoor dat jouw klant op geen enkele manier weet dat wij de websites aan het ontwikkelen zijn. Om deze beloftes kracht bij te zetten, tekenen we voor de start van elk project een geheimhoudingsverklaring.

Wanneer je ervoor kiest om een strippenkaart aan te schaffen, ontvang je een factuur met de kosten voor het aantal uren op de strippenkaart. Je kunt de uren pas gebruiken vanaf het moment dat de factuur volledig is betaald.

Wanneer je ervoor kiest om ons op projectbasis in te huren, sturen wij je in eerste instantie een factuur met een aanbetaling van 50%. Vanaf het moment dat deze factuur is betaald, starten wij direct met het ontwikkelen van de website. De overige 50% wordt gefactureerd vanaf het moment dat jij en jouw klant helemaal tevreden zijn.

Betalingen gebeuren altijd via bankoverschrijving. Alle facturen dienen binnen 30 dagen betaald te worden.

Zowel de strippenkaart als de vergoeding per project zijn inclusief projectbeheer, een persoonlijke accountmanager en de WordPress-ontwikkelaar. Ook ben je verzekerd van levenslange ondersteuning als het gaat om bugs in de code.

Wij bouwen alle websites in WordPress. Voor elke uitdaging hebben wij een passende oplossing. Je kan bij ons terecht voor alle websites die in WordPress ontwikkeld moeten worden. Dit geldt ook voor websites die gekoppeld moeten worden aan externe systemen.

Diensten

Nee. We hebben er bewust voor gekozen om ons uitsluitend te richten op de ontwikkeling van WordPress websites. Deze focus stelt ons in staat om digitale bureaus de beste ervaring en kwaliteit te bieden.

Ja, dit is ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden in het kennismakingsgesprek met jouw projectmanager.

Wij bieden levenslange ondersteuning na de oplevering van alle white label websites. Heb je een bug ontdekt? Bel ons dan op 085 – 0043397 of mail ons op [email protected]