WordPress website ontwikkeling

Wil je zowel het ontwerp als de volledige ontwikkeling van een WordPress website uitbesteden? Maak kennis met on-demand white label WordPress website ontwikkeling van Mr. Webdesign. Jij levert een briefing aan en wij doen vervolgens al het werk: zowel het webdesign als de ontwikkeling ervan.

Het voordeel? We weten zeker dat wat wij ontwerpen ook gebouwd kan worden binnen het afgesproken budget. Op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan en weet je zeker dat je de wensen van jouw klant volledig kan waarmaken.

SCROLL

WordPress website ontwikkeling hoeft niet duur te zijn

Naast het volledig bouwen van een gloednieuwe en gebruiksvriendelijke WordPress website, kunnen wij ook nieuwe functionaliteiten ontwikkelen in een bestaande website of webshop. Of heb je last van die vervelende bugs? Ook hier helpen we je graag bij! Ons team houdt zich dagelijks bezig met het bouwen, beheren en oplossen van complexe zaken, zodat jij dit zelf niet hoeft te doen.

Briefing

Met een uitgebreide briefing zorgen we ervoor dat jij en jouw klanten niets vergeten bij het bepalen van de scope. Wil je liever dat wij de briefing verzorgen? Ook dat is mogelijk.

Schatting

We bepalen vooraf het maximale aantal uren dat we nodig hebben om het project te realiseren.

Ontwikkeling

Tijdens het ontwikkelen van de website kun je constant de voortgang in de gaten houden. We gebruiken een tool waarmee je continu feedback kunt geven.

Oplevering

Samen met jou en je klanten bepalen we wanneer het een goed moment is om de website te lanceren. Ook in deze fase en de maanden daarna staan wij graag voor je klaar.

strippenkaart

Wat je van ons mag verwachten

Of het nou gaat om het vereenvoudigen van complexere websites, het bieden van maatwerk of het volledig ontwerpen en bouwen van een gloednieuwe website: het is altijd betaalbaar en winstgevend voor jouw bureau.

Hoe dit kan? Door ons partnermodel hoeven wij niet constant op zoek te gaan naar nieuwe projecten en houden wij onze sales & marketingkosten laag. Jouw bureau doet de verkoop, wij de ontwikkeling: zo creëren we een mooie win-win situatie.

Projectmanagement

Elk bureau werkt samen met zijn persoonlijke projectmanager. Dit is jouw eerste aanspreekpunt voor alle vragen.

Levenslange ondersteuning

We hebben onvoorwaardelijk vertrouwen in onze mensen. Levenslange ondersteuning is hoe we het je laten zien.

Partnership

Het begint vaak met één project. Binnen de kortste keren zijn we partners en werken we elke maand samen aan toffe projecten voor jouw klanten.

WordPress website ontwikkeling: snel, eenvoudig en gebruiksvriendelijk

On-demand white label website-ontwikkeling betekent dat je een beroep op ons doet wanneer jij ons nodig hebt: wij doen de website-ontwikkeling en jouw bureau krijgt de credits! Dit zorgt ervoor dat jij de flexibiliteit krijgt die je nodig hebt om te groeien. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek deze hieronder of vraag direct een offerte aan voor een van jouw ontwerpen.

Per project

Op projectbasis

Een project met een duidelijk omschreven briefing, budget en tijdlijn. Vraag een offerte aan door een ontwerp te sturen of door onze briefing in te vullen. 

Strippenkaart

Vanaf €45,- per uur

Aanrader als je meerdere projecten door ons wilt laten uitvoeren. We zullen vooraf een tijdregistratiedocument met je delen. Zo weet je altijd hoeveel uur je nog hebt.

System Command Console

Initializing protocol "Kennismaking"...

> Zullen we meeten?

// Ben je op korte termijn op zoek naar meer capaciteit? En ben je benieuwd of wij jou kunnen helpen bij het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en betaalbare websites?

// Laten we dan een kopje koffie drinken! //

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen, vul dan het contactformulier in.

Portfolio

System Command Console

Start protocol "Kostenbesparing ontdekken"

Bedrijfsnaam*
Type organisatie*
Aantal gewenste development uren per maand*
Dit is hoeveel je kan besparen op WordPress website ontwikkeling.
,-
E-mailadres*
Telefoonnummer

System Command Console

Initializing protocol "Kennismaking"...

> Zullen we meeten?

// Ben je op korte termijn op zoek naar meer capaciteit? En ben je benieuwd of wij jou kunnen helpen bij het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en betaalbare websites?

// Laten we dan een kopje koffie drinken! //

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen, vul dan het contactformulier in.