Van Adobe XD naar WordPress

Snel, betrouwbaar en van hoge kwaliteit. Dat is wat je van ons mag verwachten bij het omzetten van jouw Adobe XD ontwerp naar een gebruiksvriendelijke WordPress website. Kom je handjes tekort voor het ontwikkelwerk? Of ben jij gewoon meer van het creatieve en minder van het technische? Dan staat het white label ontwikkelteam van Mr. Webdesign graag voor je klaar.

SCROLL

Van Adobe XD naar WordPress hoeft niet duur te zijn

Snel, sneller, snelst! De doorlooptijd voor het ontwikkelen van een WordPress website, gebaseerd op jouw Adobe XD ontwerp, is gemiddeld 3 weken. Jij stuurt ons het ontwerp, wij bouwen de website en samen maken wij jouw klanten blij. Wees gerust: onze dienstverlening is erop gericht dat de ontwikkeling van de website betaalbaar en winstgevend blijft!

Briefing

Met een uitgebreide briefing zorgen we ervoor dat jij en jouw klanten niets vergeten bij het bepalen van de scope. Wil je liever dat wij de briefing verzorgen? Ook dat is mogelijk.

Schatting

We bepalen vooraf het maximale aantal uren dat we nodig hebben om het project te realiseren.

Ontwikkeling

Tijdens het ontwikkelen van de website kun je constant de voortgang in de gaten houden. We gebruiken een tool waarmee je continu feedback kunt geven.

Oplevering

Samen met jou en je klanten bepalen we wanneer het een goed moment is om de website te lanceren. Ook in deze fase en de maanden daarna staan wij graag voor je klaar.

strippenkaart

Wat je van ons mag verwachten

Betrouwbaarheid en het leveren van hoge kwaliteit websites en webshops zijn voor ons van essentieel belang. Samen met jouw persoonlijke projectmanager zorgen wij ervoor dat elk project een groot succes is! Dit realiseren wij door het bieden van een transparante, duidelijke en eerlijke communicatie gedurende het project. Je hoeft je verder dan ook geen zorgen meer te maken over een vervelende bugs of code die niet te begrijpen is.

Projectmanagement

Elk bureau werkt samen met zijn persoonlijke projectmanager. Dit is jouw eerste aanspreekpunt voor alle vragen.

Levenslange ondersteuning

We hebben onvoorwaardelijk vertrouwen in onze mensen. Levenslange ondersteuning is hoe we het je laten zien.

Partnership

Het begint vaak met één project. Binnen de kortste keren zijn we partners en werken we elke maand samen aan toffe projecten voor jouw klanten.

On-demand white label website ontwikkeling: snel en eenvoudig een Adobe XD ontwerp naar een WordPress website

On-demand white label website-ontwikkeling betekent dat je een beroep op ons doet wanneer jij ons nodig hebt: wij doen de website-ontwikkeling en jouw bureau krijgt de credits! Dit zorgt ervoor dat jij de flexibiliteit krijgt die je nodig hebt om te groeien. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek deze hieronder of vraag direct een offerte aan voor een van jouw ontwerpen.

Per project

Op projectbasis

Een project met een duidelijk omschreven briefing, budget en tijdlijn. Vraag een offerte aan door een ontwerp te sturen of door onze briefing in te vullen. 

Strippenkaart

Vanaf €45,- per uur

Aanrader als je meerdere projecten door ons wilt laten uitvoeren. We zullen vooraf een tijdregistratiedocument met je delen. Zo weet je altijd hoeveel uur je nog hebt.

System Command Console

Initializing protocol "Kennismaking"...

> Zullen we meeten?

// Ben je op korte termijn op zoek naar meer capaciteit? En ben je benieuwd of wij jou kunnen helpen bij het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en betaalbare websites?

// Laten we dan een kopje koffie drinken! //

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen, vul dan het contactformulier in.

Portfolio

System Command Console

Start protocol "Kostenbesparing ontdekken"

Bedrijfsnaam*
Type organisatie*
Aantal gewenste development uren per maand*
Dit is hoeveel je kan besparen op WordPress website ontwikkeling.
,-
E-mailadres*
Telefoonnummer

System Command Console

Initializing protocol "Kennismaking"...

> Zullen we meeten?

// Ben je op korte termijn op zoek naar meer capaciteit? En ben je benieuwd of wij jou kunnen helpen bij het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en betaalbare websites?

// Laten we dan een kopje koffie drinken! //

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen, vul dan het contactformulier in.